Nela Pocisková otvorene o svojej rodine: TÚTO tému pri ich spoločných debatách nečakajte!

Nela Pocisková prezradila, že sa spolu s jej partnerom, Filipom Tůmom, vzájomne podporujú. Riešia ale doma prácu a vedia sa aj skritizovať? Aj o tomto nám herečka prezradila viac!

Nela Pocisková a Filip Tůma patria k slovenským hereckým stáliciam. Obaja sú súčasťou mnohých televíznych projektov a tak by ľudia prirodzene očakávali, že sa doma o práci bavia bežne. Opak je však pravdou. „Akože niečo padne, skôr väčšinou je to tak, že keď sa teda štartuje ten projekt, je to tak na začiatku, že nás to tak zaujíma aj jedného aj druhého, že si snažíme nájsť čas, aby sme si to aj pozreli. Povieme si čo to, ale takéto gro nie je úplne, žeby sme doma preberali robotu. Veľmi málo sa o takýchto veciach bavíme,” vysvetlila herečka v rozhovore pre Top Star.

Samozrejme, občas sa nájdu témy, ktoré sa týkajú aj práce a vedia sa o nich doma porozprávať. „Skôr sú to také tie pikošky hej, že tento povedal, toto bolo a toto sa udialo a my máme takéto ohlasy, tak sa doberáme, ale v podstate skôr sa tak akože snažíme podporovať jeden druhého, čo je super.” pokračovala Nela Pocisková. Je tak jasné, že sa im doma občas pritrafí aj nejaká tá pracovná téma, no zväčša ide o nejaké zaujímavosti z dňa. Nela ďalej uviedla, že sa s partnerom Filipom Tůmom vzájomne nekritizujú a nehodnotia svoje herecké výkony. „Povieme si pocity, no úprimne si myslím, že my obaja sme na tom rovnako, že ani jeden z nás nie je činoherný herec v Slovenskom národnom divadle, alebo nemá šesť vysokých škôl ohľadom herectva, takže sú iné legendy a kolegovia, ktorí mi môžu čokoľvek povedať,” dodala s úsmevom herečka v rozhovore pre Top Star.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!