Juraj Hrčka si otvorene zaspomínal na svoju prvú lásku: Pozrite, čo o nej prezradil!

Juraja Hrčku poznáte zo seriálu Nemocnica ako doktora Mišiaka. Aktuálne ale hviezdi aj v komédii Villa Lucia, ktorú si môžete ešte stále pozrieť v kinách. Herec si síce svoje súkromie stráži, no k otázke prvej lásky nám predsa len niečo povedal!

Komédia Villa Lucia je príbehom troch kamarátov, ktorých spája spomienka na spolužiačku zo strednej školy. Jednu z hlavných postáv v tomto filme si zahral práve Juraj Hrčka. Ten musel svojej úlohe prispôsobiť aj svoj vzhľad. „Musel som trošku pribrať, lebo som tam aj taký do pol pása nahý, tak aby som nebol príliš vypracovaný. Na tom som musel pracovať,” prezradil Hrčka pre Top Star.

Keďže je Villa Lucia aj o starej láske, prirodzene nás zaujímalo, či bol herec niekedy v živote naozaj veľmi zaľúbený. Pamätá si ešte svoju prvú lásku? „Áno pamätám a do 15 rokov to bola taká tá vážnejšia, samozrejme,” vysvetlil herec v rozhovore. Dokonca otvorene povedal, že majú stále pekný priateľský vzťah. „Je z Bratislavy, tak sa aj občas stretneme. Takže pozdravujem ju,” dodal s úsmevom na záver.