Dušan Ambróš miluje svoju prácu a v Nemocnici má veľkú hereckú inšpiráciu: Uhádnete, koho?

Jednou zo seriálových postáv v Nemocnici je aj Dušan Ambróš, ktorý už doteraz stihol narobiť v Nemocnici poriadny vietor. Koho vníma herec z kolektívu ako svoju najväčšiu inšpiráciu?

Čo prezradil v rozhovore pre Top Star Dušan o svojej seriálovej postave v Nemocnici? „Trošičku je to také niekedy cez, ale je to pre mňa veľká výzva. Tá postava je trošku záhadná na začiatku, asi to aj diváci videli a také tie predpoklady, že čo s ním bude ďalej, sú rôzne,“ vysvetlil. V seriáli totiž stvárňuje postavu, ktorá sa môže na prvý pohľad zdať ako negatívna. V posledných častiach Nemocnice sa však ukázalo, že síce nový doktor je prostoreký, ale za to má dobré srdce. „To je to záhadné. Že to v podstate nie je negatívne, že každá tá postava nesie v sebe, a to režisér veľmi dobre hovorí, to svoje dobro,“ dodal.

Herec zároveň povedal, že má v seriáli množstvo inšpirácie, najmä čo sa týka starších kolegov.„Všetci starší kolegovia odo mňa v Nemocnici sú pre mňa veľkou inšpiráciou. Je ich tu naozaj dosť a môžem povedať, že každý je pre mňa vzorom,“ prezradil na záver rozhovoru. Z jeho slov bolo jasné, že si túto príležitosť naozaj veľmi váži a že je mu v Nemocnici skrátka dobre.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!