Jana Hubinská zamiešala jej príchodom do Nemocnice karty: TOTO ste o herečke možno nevedeli!

Každou sériou prichádza do Nemocnice zopár nových postáv. Aktuálne sa v najnovších častiach objavuje aj sympatická herečka Jana Hubinská. Čo nám prezradila o svojej úlohe v seriáli?

Matilda je meno novej postavy v Nemocnici, ktorú stvárňuje Jana Hubinská. Keďže hrá v seriáli Noëlovu mamu, počuli sme o nej už v prvých sériách. Až teraz však naplno vstúpila do životov Noëla aj doktora Hrdličku. Čo nám Jana Hubinská prezradila o Matilde?

„Ja som taká, v podstate Noëlova mama. Ale taká krkavčia, lebo teda ten Noël si ju veľmi neužil, ale možno o to viac, ako som si myslela, že bude taká záporná postava viac, ako kladná, tak sa to vlastne ukazuje ďalej, že je úžasná, pretože má druhého syna a tam je úplne taká tá opičia matka zasa, takže ona je taký mantinelista, ale ja si myslím že ani jedna postava nie je čiernobiela,” vysvetlila herečka pre Top Star.

Možno ste to o nej netušili, no lekárske prostredie jej je v rámci práce veľmi dobre známe. „Veľa druhov lekárok som zahrala, takže je to taký môj skoro druhý domov,” prezradila herečka. V Nemocnici sa objavuje najmä po boku profesora Hrdličku, ktorého stvárňuje Emil Horváth. Ako spolu vychádzajú a aký je ich vzťah v súkromí? „V takejto dvojici je nesmierne príjemné, lebo aj sa zabavíme aj aj teda. Tá moja postava je taká dosť nevyspytateľná, takže verím tomu, že sa divákom sa bude páčiť,” dodala Jana Hubinská v rozhovore pre Top Star.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!