Spoznávate ho? Milo Kráľ hral aj v Paneláku či v Novom živote: Pozrite, ako sa rokmi zmenil!

Milo Kráľ bol rozhodne hviezdou na obrazovkách JOJky už pred rokmi. Kým teraz ho môžete sledovať v Nemocnici, v úlohe kardiochirurga, kedysi hral v Paneláku či v seriáli Nový život. Pozrite, ako sa rokmi zmenil.

Od posledného dielu ikonického seriálu Panelák už ubehlo zopár rokov. Spomínate si? Súčasťou neho bol aj herec Milo Kráľ, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Nemocnica v úlohe kardiochirurga. Spoznali ste ho?

V Paneláku ste si ho obľúbili ako tajomne pôsobiaceho introverta, Tomyho Weissa, ktorému bolo veľmi ťažké dostať sa pod kožu. Tomy bol profesionál v tom, čo robil, aj keď mal čerstvú traumu z nešťastnej udalosti, keď mu zabili klienta. Kým v Paneláku, si zahral herec postavu, ktorá bola nešťastná z toho, že si nevie nájsť partnerku, naopak v Nemocnici o ženy núdzu nemá, no so žiadnou nechce mať nič kvôli svojim deťom.

Zo seriálu Nový život si zase na Mila Kráľa rozhodne spomínate, ako na hokejistu, Dušana Molnára, ktorého si v seriáli herec zahral. Dušan bol profesionálny športovec, ktorý všetkých prekvapil, keď sa rozhodol ukončiť kariéru a venovať sa rodine naplno. Spomínate si ešte, ako v týchto seriáloch herec vyzeral? Fotky nájdete v galérii, nižšie v článku.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!