Pamätáte si ešte, ako to medzi nimi začalo? TÝMTO návrhom si Adam získal Rebeku!

Seriál Nemocnica má síce novú dejovú linku, no skalní fanúšikovia veľmi dobre vedia, čím všetkým si prešli jednotlivé hlavné postavy. Niekedy je dobré si zaspomínať a tak sme sa rozhodli priniesť vám ikonické a pamätné momenty seriálu ešte raz.

Medzi tie najpamätnejšie momenty rozhodne patril aj začiatok vzťahu Adama a Rebeky, ktorým lásku želal hádam každý. Nuž, nevyšlo im to, no ich začiatky boli mimoriadne romantické. Spomínate si ešte na to, akým návrhom sa medzi Rebekou a Adamom definitívne prelomili ľady? Pripomeňte si to spolu s nami!

Po tom, čo sa Rebeka definitívne rozhodla rozísť sa s Romanom, nemala o pozornosť mužov vôbec núdzu. Aj keď jej city vtedy voči Romanovi úplne neochladli, jej srdce sa snažil získať ďalší z kolegov. Rebeka sa totiž zblížila s Adamovou dcérkou a ten k nej začal cítiť niečo viac. To bol moment, kedy si Adam uvedomil, že by to s ňou asi rád skúsil. Vtedy ani len netušil, ako sa ich vzťah vyvinie a čo všetko ich čaká.

V danej epizóde tak Adam nestrácal čas a skúšal na Rebeku využiť svoj neodolateľný šarm. Tá mu ale nechcela podľahnúť len tak ľahko. Adam jej navrhol spoločné pečenie palaciniek a ona vedela, že už niet cesty späť. To, čo nasledovalo, už iste veľmi dobre poznáte. Obaja si prešli veľkou skúškou, no našťastie skončili spolu. Kto by bol vtedy povedal, že ju nechá rovno pre oltárom. Nuž, aj takáto môže byť láska. Čo myslíte, nájdu si aj oni svoje skutočné spriaznené duše?

Alexander Bárta, Nela Pocisková a Marián Mitaš Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!