Nie len herec, ale aj milujúci otec: Tušíte, čo je veľkou slabosťou Mareka Majeského?

O tom, že je Marek Majeský milujúcim otcom, už rozhodne viete. So svojimi krásnymi dievčatami, ktoré má doma, sa neraz podelil aj na sociálnych sieťach. Čo myslíte, vie byť na svoje dcérky aj prísny?

Marek Majeský, alebo aj bývalý riaditeľ Hauptmann zo seriálu Nemocnica, je divákom známy ako fantastický slovenský herec, ale aj ako milujúci otec. S manželkou Jankou, ktorá si taktiež zahrala v Nemocnici, majú dve krásne dcérky Emku a Hanku. Je Marek Majeský skôr prísny otec? „Myslím si, že prísnejšia je moja manželka, ktorá je predsa len častejšie s dievčatami, takže ja som skôr za toho dobrého policajta,” prezradil s úsmevom herec v rozhovore pre Top Star. Ako rodičia sa tak plne podporujú a snažia sa byť vo výchove ich detí jednotní. „No tak samozrejme, že ona chce, aby som jej držal stranu, tak veľakrát keď sú nezbedné, tak samozrejme sa postavím za ňu, aby sme mali obidvaja spoločný názor na výchovu,” vysvetlil.

Ako to už ale býva, vzťah otca s dcérami je veľmi špeciálny a rodina Majeských nie je v tomto výnimkou. Ako herec pre Top Star povedal, dievčatá rozhodne vedia, ako na neho. „Áno, tak keď sú milé, poslušné a oni vedia tatina si otočiť okolo prsta, tak potom im dovolí veľa,” povedal herec. Ten zároveň dodal, že majú s manželkou aktuálne veľmi vyťažené pracovné obdobie a tak si spoločný čas doma užívajú o to viac.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAREK MAJESKÝ (@majeskymarek)

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!