Pamätáte si, že sa mal Hauptmann kedysi ženiť? Toto bola jeho vyvolená a týmto ho naštvala!

Marek Majeský je skvelý herec a rola doktora Hauptmanna v Nemocnici mu sedí perfektne. Diváci si ho obľúbili najmä pre jeho špeciálny druh humoru. Pobavil v tejto scéne aj vás? Bola to zrejme najvtipnejšia hádka v celom seriáli!

Bez neho by to v Nemocnici nebolo ono! Bývalý riaditeľ Hauptmann má v seriáli kľúčovú úlohu. Svojim cynizmom a sarkastickým zmyslom pre humor je často tým správnym korením, a to aj pri bežných scénach a situáciách. Spomínate si na to, že sa mal kedysi ženiť? Keď už nevedel, kam sa bude jeho život uberať, našiel si mladú partnerku Soničku.

Tá sa k nemu síce absolútne nehodila, no aj tak to spolu dotiahli takmer pred oltár. Dôvodom skutočne vtipnej hádky bolo, že mu Sonička oznámila, že zaplatila veľkú zálohu za svadobný obrad v maštali. Riaditeľovi sa z celkovej sumy zatočila hlava a na Soničke tak nenechal ani nitku suchú. On sa predsa nebude ženiť v maštali ako vôl! Tento vzťah síce nevyšiel a ani svadba sa nekonala, no bola to naozaj vtipná scéna, čo poviete? Pozrite si celú situáciu a hercov famózny a vtipný výstup ešte raz vo videu HORE!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!