Pozor, zmena! Nemocnicu dnes nevysielame: Najnovšiu epizódu nahradí známy film!

Mimoriadna zmena programu. Celé Slovensko aktuálne fandí našim hokejistom na Majstrovstvách sveta v hokeji a preto si môžete dnes večer vychutnať zápas nášho tímu so Švajčiarskom. Obľúbená Nemocnica je tak pre vás pripravená najbližší utorok, 23. mája, v tradičnom čase.

Slováci fandia hokeju a ordinačné hodiny hrdinov z obľúbeného seriálu Nemocnica čaká malá zmena. Keďže sa už mnohí nevedia dočkať zápasu so Švajčiarskom, doprajeme fanúšikom hokeja aj fanúšikom seriálu Nemocnica, čas na podporu našich hokejistov. Zdravotníci z Nemocnice sú tak pripravení zachraňovať životy pacientov už v utorok, 23. mája, kedy bude seriál pokračovať v riadnom vysielacom čase o 20:35 na obrazovkách JOJky.

Televízia JOJ si pre vás namiesto seriálu Nemocnica pripravila film More v plameňoch, ktorý je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Najväčšia environmentálna katastrofa v dejinách USA sa odohrala 20. apríla 2010 na plávajúcej vrtnej plošine Deepwater Horizon v Mexickom zálive. Pracovalo na nej 126 mužov a žien, ktorí sa v okamihu ocitli v najdesivejšom sne. Akčný trhák môžete sledovať už dnes o 20:35 na JOJke!

More v plamenoch_5 (Deepwater Horizon 2016) Zdroj: TV JOJ