Dalo sa to čakať? V Nemocnici bolo poriadne horúco: Hauptmann a Adriana sa na seba vrhli!

Posledná epizóda Nemocnice priniesla množstvo zvratov aj vášnivých chvíľ. Najväčším prekvapením bol moment medzi Hauptmannom a Adrianou. Doslova sa na seba vrhli!

Adriana a Hauptmann si prešli v ich vzťahu rôznymi chvíľami. Spočiatku sa nenávideli, keďže zosadila Adriana Hauptmanna z riaditeľského kresla, až sa postupne spojili aby bojovali proti zlému Bernátovi. Práve toto spojenie začalo ukazovať, ako to medzi nimi iskrí. Keď však prišla riaditeľka o svoju funkciu, spojilo ju to s Hauptmannom ešte viac. Nevydržali to, dali voľný priebeh svojim emóciám a vrhli sa na seba! Čakali ste to?

Nemocnica - Kristína Turjanová a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

Lekári a lekárky z Nemocnice sa obávali, čo teraz bude. Všetci sa domnievali, že sa bude vo veľkom prepúšťať. Neboli vôbec ďaleko od pravdy. V Nemocnici porozdával nový riaditeľ kartičky, pričom zelená znamenala, že dotyčná osoba ostáva a červená znamenala, že musí odísť. Všetci sa však spojili, kartičky roztrhali a oznámili novému riaditeľovi, že keď odíde jeden, tak odídu všetci. A práve to bývalú riaditeľku Adrianu dojalo.

Bernát sa už dlhodobo snažil vyšachovať Adrianu z riaditeľského kresla. Postup mali, spolu so zákernou Ritou, jasne vymyslený dopredu. Najprv zosadili z riaditeľského kresla Hauptmanna a vymenili ho za Adrianu. Mysleli si, že ona nikdy nevytiahne nemocnicu z červených čísel a že ako riaditeľka totálne pohorí. Opak bol pravdou a z Adriany sa stala hotová riaditeľská hviezda. To sa Rite a Bernátovi, samozrejme, nepáčilo a museli na Adrianu narafičiť nejaký problém, aby mali pádny dôvod na jej oficiálne odvolanie. K tomu im dopomohla sestrička Bianka, Bernátová krysa, ktorá naschvál zamenila novorodeniatka. Jedno z bábätiek bola zhodou okolností dcérka ministra a problém bol na svete. Takto sa stal riaditeľom, ktorý nemá zľutovanie.


Nemocnica pokračuje v utorok, 23. mája o 20:35 na JOJke!