Nela Pocisková spojila sily s ex-kolegom z Nemocnice: Chystajú veľké prekvapenie!

Krásna novinka! Nela Pocisková spolu s Richardom Autnerom potešili všetkých fanúšikov. Spojili totiž sily a nahrali ich prvý duet. Toto bude rozhodne dokonalé spojenie!

Nela Pocisková aj Richard Autner tvorili v začiatkoch Nemocnice seriálový pár. Spoznali sme ich tak ako manželov Vargovcov. Skalní fanúšikovia seriálu veľmi dobre vedia, že sa ich manželstvo zrútilo v momente, keď Rebeka zistila, že ju Roman podvádza. A tak ich láske v seriáli nadobro odzvonilo. Práve túto nešťastnú lásku obaja presunuli do nahrávacieho štúdia, kde nahrali spoločnú pieseň. Skladba s názvom Len nám dvom vznikla práve na motív vzťahu Romana a Rebeky z Nemocnice. My sa už premiéry novej skladby nevieme dočkať. A čo vy?

„Po dvoch rokoch sa to konečne deje, už som neverila, že raz vyjde von aj tento úžasný duet s Rišom Autnerom. Už teraz viem, že je jeden z mojich najobľúbenejších. No a 5.6. si ho budete môcť vypočuť na všetkých streamoch. Ďakujem ti Richard, že vďaka tebe vznikla tak nádherná skladba na motív vzťahu Rebeky a Romana Vargu, ďakujem aj tebe Marek Žilinec, že si dokázal priviesť túto skladbu do cieľa a všetkým, ktorí sa na jej vzniku podieľali. Tú lásku je v nej cítiť,” napísala Nela na svojom Instagrame. Avizovala tak, že si skladbu budeme môcť vypočuť už 5. júna. Text piesne napísali spoločne Nela s Rišom Autnerom. Richard sa zhostil aj hudby a tak je nový song Len nám dvom na ceste k vám!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pociskova.nela