Veríte na lásku na prvý pohľad? Noël Czuczor rozhodne áno: Toto je tá jeho!

Zamilovať sa dá aj za pár sekúnd. Noël Czuczor o tom rozhodne vie svoje. Pri tejto jeho láske stačil okamih a získala si celé jeho srdce!

Snehulienka. Tak sa volá skutočná láska obľúbeného herca z Nemocnice. Je krásna a poslúcha na slovo. Ide o psíka menom Snehulienka, ktorý si Noëla získal od prvého momentu. „To tak tak vzniklo, keď som si ju zobral z útulku a bola malé šteniatko a vyzerala proste ako mala kreslená princezná, proste je čierno biela takže to bol taký ten momentálny okamih, ktorý bol vtipný chvíľu,” prezradil detaily herec.

S menom psíka vraj spočiatku vznikali na ulici vtipné situácie. Keď kričal meno Snehulienka, mnohí sa obzerali. „Bolo to zvláštne kričať po nej jeden rok na ulici Snehulienka, Snehulienka a teraz si to neviem predstaviť inak, takže taká príjemná súhra okolností a náhoda, drobnosť,” vysvetlil Noël. Herec vraj vždy túžil po štvornohom priateľovi a útulok bol jasnou a prvou voľbou. „Je neuveriteľné množstvo opustených psov, hlavne na Slovensku. S tým máme tiež obrovský problém. Ja to nesúdim, samozrejme, keď niekto chce takého alebo takého psa, okej, dajú sa aj zdravou čistou v pohode cestou zohnať či kúpiť,” dodal herec v rozhovore pre Top Star. Spomenul však aj to, že útulky sú naozaj plné krásnych psíkov, ktoré potrebujú lásku, rodinu či pozornosť a tak sú skvelou možnosťou, ako si zaobstarať domáceho miláčika.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Noël (@iamnoelczuczor)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Noël (@iamnoelczuczor)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Noël (@iamnoelczuczor)