Prvé minúty po oznámení strašnej tragédie: Čo bude teraz s Rebekou a Filipom?

Šťastie netrvalo dlho a stačila sekunda na to, aby bolo všetko to dobré preč. Rebeka prežíva obrovský strach aj bolesť. Lietadlo, v ktorom mal sedieť aj Filip Balog, sa totiž zrútilo.

Rebeka nosí pod srdcom Filipove dieťatko, po ktorom túžila roky, no nedarilo sa jej stať s mamou. V momente, keď sa Filipa nevedela dočkať, sa všetko pokazilo. Na ceste domov z misie, ktorú prerušil aj kvôli tomu, že čakajú bábätko, sa lietadlo zrútilo a zrejme v ňom sedel aj Filip. Nemajú o ňom žiadne informácie okrem tej poslednej, že mal odletieť práve týmto lietadlom.

Nemocnica - Nela Pocisková Zdroj: TV JOJ

Rebeka sa zatiaľ drží statočne a verí, že práve v tomto lietadle Filip nesedel ak by aj áno, tak že to jednoducho prežil a vráti sa k nim domov. Pri Rebeke stojí každý, kto môže. Viki, Adam, Mišiak či samotný riaditeľ, ktorý sa snaží cez svoje kontakty zistiť viac. Nuž, nevyzerá to dobre, no jedno je isté, nádej umiera posledná. Čo myslíte, stane sa zázrak a Filip bude v poriadku alebo sa bude musieť Rebeka zmieriť s tým, že na všetko ostala sama?

Sledujte seriál Nemocnica už dnes večer o 20:35 na JOJke!