Sekne jej to v bielom plášti aj bez neho: Dominika Morávková je v súkromí poriadna kočka!

V Nemocnici gynekologička a genetička a v súkromí herečka, speváčka aj mama. Dominika Morávková posilnila tím seriálu Nemocnica len nedávno, no okamžite si všetkých získala. Pozrite, ako to herečke sekne bez bieleho plášťa!

Dominika Morávková stvárňuje v seriáli Nemocnice postavu Hany Turčanovej. Do seriálu prišla spolu s jej seriálovým manželom a do kolektívu perfektne zapadli. Hana je nežná gynekologička a zároveň genetička. Vášnivá, vrúcna a emotívna, tancovala vo folklórnom súbore a spievala. Po krátkom vzťahu otehotnela a dieťa si nechala. Narodila sa jej dcérka s problémami správania, na autistickom spektre. Hana jej venovala celú svoju kariéru. Uvoľňovať sa chodila na hory, kde liezla. Raz ju strhla lavína a zachránil ju Maroš. Hana Maroša miluje, no cíti, že nevedomky sa snaží obrúsiť jej krehké, emotívne, roztancované ja.

Dominika v súkromí svoju nežnú a ženskú stránku nezaprie. Na mnohých záberoch pôsobí doslova ako víla a mnohí sú z jej krásy očarení. Niet sa čomu čudovať. Dominika hlása prirodzenosť no zároveň je krásna aj keď je nalíčená. Na najnovších záberoch pózuje ako jemná žienka, no nebojí sa ukázať aj svoje divokejšie ja. Ako sama pod jeden z príspevkov na Instagrame napísala, baví ju byť sama sebou vo všetkých jej podobách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DoZ production (@doz_group_actors)