Všetko, čo chcete vedieť o nových hercoch v Nemocnici: Aha, na koho sa môžete tešiť na jeseň!

Posledná časť Nemocnice priniesla množstvo prekvapení či zvratov, no zrejme tým najväčším bol príchod nových postáv. Tie uvidíte v seriáli až na jeseň, no my vám už teraz prinášame horúce zaujímavosti!

Ako sme sa v závere seriálu Nemocnica dozvedeli, po zrušení istej oblastnej kliniky zamierilo do Nemocnice sv. Martina niekoľko výrazných lekárov a jedna zdravotná sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov, alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti, alebo rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Aj to sa dozvieme už na jeseň, v nových častiach obľúbenej Nemocnice. Staronový riaditeľ Hauptmann bude mať plné ruky práce nielen s nimi, ale aj so skupinkou mladých medikov, ktorí prišli do nemocnice praxovať. Hoci nemôžu nič robiť, iba sa prizerať, do všetkého sa motajú, všade zavadzajú a prinášajú svieži mladícky vietor s množstvom humoru.

V nových častiach Nemocnice sa na vás tešia herci Robo Jakab, Juraj Loj, Ľuboš Kostelný či herečka Barbora Švidraňová. Pozorným divákom neuniklo, že sa v poslednej epizóde objavili aj iné, nové tváre. Do deja totiž vstúpili aj menej známi herci, ktorí však do príbehu vnesú nový, mladícky vietor. Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková stvárnia skupinku mladých medikov.

Nemocnica - noví herci Zdroj: TV JOJ

Zatiaľ vám prezradíme len toľko, že Barboru Švidraňovú uvidíte ako sebavedomú a nebojácnu zdravotnú sestru, no a trojica Robo Jakab, Juraj Loj a Luboš Kostelný prichádza v úlohách doktorov- špičkových chirurgov a internistov.