Odchod Nely Pociskovej z Nemocnice? Takto to bude s Rebekou v nových častiach seriálu!

Nela Pocisková len pred pár dňami potvrdila svoj odchod zo seriálu Nemocnica. Čo je za tým, aký osud čaká Rebeku a ako sa rozlúčila s divákmi?

Nela Pocisková má za sebou posledný nakrúcací deň v Nemocnici a veru ju to poriadne dojalo. Kým ostatní hereckí kolegovia, ako Zuzana Kanócz, Marián Mitaš alebo Alexander Bárta mali len dočasnú pauzu počas nakrúcania, Nelin odchod z Nemocnice je definitívny. „Rebeka sa lúči, tri roky v Nemocnici, toľko skvelých bytostí, kolegov a umelcov, ktorých som spoznala, toľko zážitkov, toľko emócií, toľko spomienok mi ostane…Som veľmi vďačná a ďakujem za túto skvelú jazdu. Moja postava končí, pretože sa chystám na nový projekt, Nemocnica však stále pokračuje a ja si vážim všetky správy, ktoré mi od vás prišli,“ napísala Nela pod fotky Rebeky, kde takýmito slovami zhodnotila celé svoje trojročné pôsobenie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pociskova.nela

Ako už naznačila aj samotná herečka, odchod z Nemocnice má svoj jasný dôvod. Nela sa totiž pripravuje na novú úlohu v úplne novom pripravovanom projekte. „Herečka Nela Pocisková prijala ponuku do pripravovaného seriálu Ranč a pre novú postavu už dlhšiu dobu trénuje jazdu na koni,“ prezradila Katarína Nosková, PR manažérka JOJky. Nie je tajomstvom, že pre Nelu je táto nová príležitosť ako za odmenu. Prácu s koňmi si náramne užíva.

Nemocnica - Nela Pocisková Zdroj: TV JOJ

Čo bude s postavou Rebeky?

Všetkých divákov, ktorí sa obávajú, že sa Nela v úlohe Rebeky už v nových častiach neobjaví, môžeme upokojiť, že určite objaví! Herečka totiž absolvovala posledné nakrúcanie a v nových epizódach sa na ňu môžete rozhodne tešiť. Tvorcovia pre postavu Rebeky dokonca pripravili šťastný odchod zo seriálu. „Postava obľúbenej doktorky Vargovej odchádza zo seriálu Nemocnica, pretože je tehotná,“ povedala k odchodu Nely Pociskovej z Nemocnice PR manažérka JOJ, Katarína Nosková. Tehotenstvo sa tak stane dôvodom, prečo Rebeka nebude pokračovať v práci v Nemocnici sv. Martina a bude sa plne venovať svojmu potomkovi.