Seriál Nemocnica sa čoskoro vracia na obrazovky: Pozrite si upútavku aj s novými tvárami!

Seriál Nemocnica si získal množstvo divákov, najmä pre dych berúce príbehy pacientov, ale aj vždy zaujímavé a často nečakané osudy hlavných hrdinov – zdravotníkov. Po letnej vysielacej pauze sa čoskoro vracia na obrazovky. Pozrite si malú ukážku toho, na čo sa môžete tešiť!

Aj v nových epizódach budú doktori a doktorky žiť svojou prácou na maximum. Budú obklopení povinnosťami a často budú riešiť životy iných tak veľmi, že im neostane priestor na riešenie vlastných problémov. Niektoré vzťahy sa posilnia, iné vzniknú. Pribudnú nové postavy, ktoré zamiešajú kartami.

Posilniť tím zdravotníkov, vo vašej obľúbenej seriálovej Nemocnici, príde hneď niekoľko nových tvárí. Tešia sa na vás herci Robo Jakab, Juraj Loj, Ľuboš Kostelný či herečka Barbora Švidraňová. Pozorným divákom neuniklo, že sa v poslednej epizóde objavili aj iné, nové tváre. Do deja totiž vstúpili aj menej známi herci, ktorí však do príbehu vnesú nový, mladícky vietor. Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková stvárnia skupinku mladých medikov.


Zatiaľ vám prezradíme len toľko, že Barboru Švidraňovú uvidíte ako sebavedomú a nebojácnu zdravotnú sestru, no a trojica Robo Jakab, Juraj Loj a Luboš Kostelný prichádza v úlohách doktorov- špičkových chirurgov a internistov. Pozrite si upútavku k novej sérii vo videu HORE.

Nenechajte si ujsť nové časti seriálu Nemocnica už čoskoro na JOJke!