Horúce detaily o nových postavách v Nemocnici: Aké charaktery zamiešajú kartami?

Posledná časť Nemocnice priniesla množstvo prekvapení či zvratov, no zrejme tým najväčším bol príchod nových postáv. Tie uvidíte v seriáli už 22. augusta o 20:40 na JOJke. Na aké osobnosti sa môžete tešiť? Poznáme horúce detaily!

Ako sme sa v závere seriálu Nemocnica dozvedeli, po zrušení istej oblastnej kliniky zamierilo do Nemocnice sv. Martina niekoľko výrazných lekárov a jedna zdravotná sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov, alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti, alebo rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Aj to sa dozvieme už na jeseň, v nových častiach obľúbenej Nemocnice. Staronový riaditeľ Hauptmann bude mať plné ruky práce nielen s nimi, ale aj so skupinkou mladých medikov, ktorí prišli do nemocnice praxovať. Ako zamiešajú v seriáli kartami? 

MUDr. Jakub Zima, ktorého stvárni Robo Jakab

Jakub je chirurg, ktorý pôsobí tajomne, no aj divoko. Presne takýto bude aj lekár. Ľudí nemá rád, najmä ženy mu lezú na nervy. Emócie neukazuje, drží si odstup a neznesie autority. Jeho postava so sebou nesie tajomstvo, ktoré sa týka jeho nejasnej minulosti. Nik však netuší, čo to môže byť. Býva v opustenom dome, kde sa z času na čas vôbec nesvieti.

Nemocnica - Robo Jakab Zdroj: TV JOJ

doc. MUDr. Juraj Révay, ktorého stvárni Juraj Loj

Doktor Révay, atestovaný z chirurgie a internej medicíny, sa narodil v bielych podkolienkach. Na prvý pohľad je nadradený a arogantný. Je potomkom aristokratického rodu, starý Bratislavčan, ktorého dávni predkovia slúžili na cisárskom dvore ako lekári. Révay si veľmi ctí svojho otca, slávneho internistu a staré časy, najradšej by vrátil monarchiu a pozíciu rodinných lekárov.

Nemocnica - Juraj Loj Zdroj: TV JOJ

MUDr. Kamil Vrabec, ktorého stvárni Ľuboš Kostelný

Kamil je neurotik a chirurg, ktorý nerád operuje. Oveľa radšej sa vŕta v počítači, hľadá na internete a v odborných časopisoch všetky možné postupy. Má vždy sto riešení, ako niečo zoperovať, ale nikdy sa sám nevie pre jeden rozhodnúť. Je to proste IT mozog, kolegovia sa smejú, že pri ňom titul MUDr. je od slova „mudrovať“. Ako muž si však neverí.

Nemocnica - Luboš Kostelný Zdroj: TV JOJ

Sestrička Beáta, ktorú stvárni Barbora Švidraňová 

Beáta je dominantná sestra, ktorá má potrebu všetko riadiť, komandovať a ovládať. Prirodzene sa pretláča do vedúcej pozície a neváha pritom použiť aj intrigy. Je to slobodná štyridsiatnička, ktorá si zúfalo túži nájsť partnera a mať dieťa, lebo v hĺbke srdca je veľmi materská a láskavá, len to nedáva najavo. Je tajne zamilovaná do jedného z doktorov. Teda, ona si myslí, že tajne, ale všetci to o nej vedia, lebo reč jej tela ju vždy prezradí.

Nemocnica - Barbora Švidraňová Zdroj: TV JOJ


Sledujte seriál Nemocnica už 22. augusta o 20:40 na JOJke!