Čo nás v Nemocnici čaká a neminie? Prinášame vám veľký prehľad deja nových častí seriálu!

Seriál Nemocnica si získal množstvo divákov najmä pre dych berúce príbehy pacientov, ale aj vždy zaujímavé a často nečakané osudy hlavných hrdinov – zdravotníkov. Dátum štartu sme vám už prezradili a teraz vám prinášame exkluzívny prehľad deja nových epizód!

Nové príbehy Nemocnice poznačí zásadná vec. Zrušili oblastnú kliniku a do Nemocnice sv. Martina z nej mieri niekoľko veľmi výrazných lekárov a jedna sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov, alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti, alebo rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto?

Staronový riaditeľ Hauptmann je však konečne tam, kde sa túžil vrátiť  – na riaditeľskej stoličke a v manželskom zväzku s Vilmou. Ich manželstvo je poznačené divokými hádkami a vášnivými udobreniami. Keď sa zdá, že ich šťastie už nemôže nič narušiť, prichádza nepríjemná rana osudu. Ustoja to spolu, alebo ich prekážky opäť rozdelia?

Nemocnica - Petra Vajdová a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

Rebeka Vargová a Filip Balog sú po strastiplnom páde lietadla, v ktorom sedel Filip, konečne spolu. Filip ale po svojom návrate nechtiac spôsobí problémy, na ktoré môže doplatiť celá nemocnica. Cíti sa za to vinný. Vyviazne z toho primár Balog bez ujmy? Nestratí dôveru svojich nadriadených a podriadených? A ako to bude zvládať Rebeka, ktorá má problematické tehotenstvo?

Mladá gynekologička a neurologička Hana Turčanová doteraz žila pokojný život so svojou dcérou Elenkou a manželom Marošom Turčanom, ktorý jej dcéru adoptoval. Lenže Turčan sa čoraz častejšie začína prejavovať ako žiarlivec a manipulátor. Hana ho síce má rada, ale jeho správanie jej začína vadiť. Turčan je navyše kritický aj k malej Elenke, ktorá ma Aspergerov syndróm. Ako si Hana poradí s manželskými problémami?

Nemocnica - Dominika Morávková Zdroj: TV JOJ

Dušan a Ivanka sú stále zamilovaní, ale Ivanka nadobúda dojem, že Dušanovi ako sestrička nestačí. V ich okolí sa práve vtedy zjaví žena, o ktorej si Ivana myslí, že by sa k Dušanovi hodila oveľa viac. Má Ivanka pravdu, alebo si to iba nahovára?

Noel s Denisou čelia strate dieťaťa, o ktoré prišla Denisa pri samovoľnom potrate. Denisa už dieťa nechce a Noel sa tvári, že je s tým uzrozumený. Lenže nie je. Dvojica zažíva vážnu krízu, ktorá preverí silu ich vzťahu.

Noël Czuczor a Eva Mores v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Braňo a Agáta konečne našli vzájomnú lásku. Riešia bežné problémy ohľadne bývania a výchovy Agátinej dcéry, ale aj humorné situácie so svojou obľúbenou „geriatriou“ – Srnčíkom seniorom, Hrdličkom a Čiernym.

Doktor Mišiak je najšťastnejší človek na svete. Stáva sa otcom, Inge mu porodí malú Mišku Mišiakovú. Ale nebol by to Mišiak, keby sa nezačal stresovať o svoju prácu, príjem a Miškinu budúcnosť. Jeho nafukovanie problémov bude aj v nových príbehoch zdrojom humoru.

Anna Nováková a Dávid Uzsák - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Adriana síce prišla o pozíciu riaditeľky, ale neľutuje to. Ako Hauptmannova pravá ruka toho dokáže oveľa viac a s menšou zodpovednosťou. Má pocit, že v živote jej nič nechýba – má super prácu, zabezpečenú a šťastnú dcéru a podriadení ju rešpektujú. Čosi však predsa len absentuje. Láska. Ale dokáže sekera Adrika vôbec milovať a pustiť si k telu nejakého muža?  

Doktor Jakub Zima skrýva temné tajomstvo z minulosti. Jeho nevypočítateľné správania irituje Adrianu, ktorá by ho z nemocnice najradšej vyrazila. No Adrika v istom momente odhalí Zimovo slabé miesto a zistí, že to nie je až taký tvrďas.

Nemocnica - Juraj Loj, Ľuboš Kostelný a Robert Jakab Zdroj: TV JOJ

Docent doktor Juraj Révay má zajačie úmysly, v Nemocnici sa zamestnal iba dočasne. Plánuje prejsť do novej súkromnej kliniky, štátnou nemocnicou trochu opovrhuje, nevonia mu to tam. Čo potomka aristokratov prinúti zmeniť názor a zamilovať si to tu?

Nová sestra Beáta je zamilovaná do ženáča MUDr. Révaya. Behá okolo neho ako mopslík a zniesla by mu aj modré z neba. Révay je ale verný a na Beátu ani len nepomyslí. Uspokojí sa Bea s menej zaujímavým partnerom, alebo sa Révaya nevzdá?

Nemocnica - Barbora Švidraňová Zdroj: TV JOJ

Doktor Vrabec sa domnieva, že v živote ho už nič nečaká. A on ani nič nevyhľadáva. Ale život si ako vždy nájde cestu a prinesie Vrabcovi výzvu, ktorá zalomcuje zabehanými rutinami zarytého starého mládenca.

Sledujte nové epizódy Nemocnice už v utorok, 22. augusta o 20:40 na JOJke!