Nela Pocisková prekvapila ohurujúcou zmenou vlasov: Wau, veď je z nej úplne nová žena!

Nela Pocisková rozhodne vie, ako ohúriť svoje okolie. Nie nadarmo patrí k najštýlovejším herečkám na Slovensku. Tentokrát zaujala krásnou zmenou účesu a musíme uznať, že vyzerá naozaj perfektne. Veď, posúďte sami!

U obľúbenej seriálovej Rebeky Vargovej sme boli zvyknutí na blond vlasy v dĺžke zhruba po ramená, no zmena, s ktorou sa Nela podelila na svojom Instagrame, bola naozaj zaujímavá. Nela si dala vlasy poriadne skrátiť a stavila na takzvané mikádo. Nový účes a vyžehlené vlasy jej dodali šmrnc a perfektne podčiarkli jej prirodzenú krásu. „Život je zmena. Mňa ich čaká hneď niekoľko, tak som sa pripravila,“ napísala pod fotku s novým účesom herečka.

Nele sa to pod fotkou komentármi len tak hemžilo. Nechýbali rôzne reakcie, no tie pozitívne rozhodne prevládali. „Nelka krásny strih. Veľmi ti pristane,“ napísala jedna zo sledovateliek na Instagrame. „Super, ako také dievčatko veru, ale vám pristane všetko,“ napísala ďalšia. Je tak očividné, že sa herečkina zmena účesu podarila a možno bude inšpiráciou aj pre ďalšie ženy. Záber nájdete nižšie v článku!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pociskova.nela

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!