Silné slová Henriety Mičkovicovej o kráse v každom veku: TOTO by mali počuť všetky ženy!

Skvelá slovenská herečka, ktorá si zahrala v seriáli Nemocnica či Nový život, má naozaj vzácny pohľad na starnutie aj ženskú krásu. Toto by mala počuť každá žena!

Henrieta Mičkovicová vyzerá naozaj skvele. Rokmi sa vôbec nemení a len málokto by jej tipoval jej skutočný vek. Na ženskú krásu či starnutie má naozaj krásny pohľad a je presvedčená, že vek nehrá žiadnu rolu. Ako teda vníma herečka pribúdajúce rôčky? „No nie je to jednoduché, vyrovnávať sa so starnutím, hlavne v prípade žien, ktoré pracujú so svojím výzorom, alebo ich živí aj výzor. Ale nejde len o to. Ale aby aj ženy vo vyššom veku sa neprestali cítiť ako ženami, lebo to je podľa mňa úplne najdôležitejšie,” prezradila Henrieta Mičkovicová svoj názor v rozhovore pre Top Star. Podľa herečky môže byť žena ženou stále, nech už má päťdesiat či sedemdesiat a môže sa stále cítiť žensky.

Herečka skrátka prijíma život so všetkým, čo k tomu patrí. „Mňa tie vrásky až tak vôbec netrápia, lebo v podstate, čo sa týka mojej práce, mne sa nechce vpasovávať do nejakých koľajničiek ani nechcem hrať žiadnu 20 ani 30 či 40 ročnú. Ja by som prijala nielen teda ja, ale aj moje kolegyne, napríklad, aby boli aj ponuky pre nás staršie, ktoré sú adekvátne tomu, čo žijeme. Lebo my žijeme normálny život napriek tomu, že prekročíme 50, tak normálne fungujeme, máme svoje starosti, máme svoje túžby, máme svoje sny, máme svoje lásky, svoje problémy, trápenia, tak také isté, alebo teda porovnateľné s nižšími ročníkmi,” dodala pre Top Star.