V zdravom tele zdravý duch! Svoje o tom vie aj Braňo Deák: Ako sa udržiava vo forme?

Braňo Deák sa v Nemocnici objaví už čoskoro a vy sa máte rozhodne na čo tešiť. Čo má ale nové v súkromí? Herec prezradil viac!

Do Nemocnice prichádza ako zdravotník, no v reálnom živote sa nemocničnému prostrediu radšej vyhýba. Herec sa snaží starať o svoje telo čo najlepšie, aby bol stále fit. Ako sa udržiava vo forme? „Mám problémy s chrbtom, takže snažím sa cvičiť. Tak zdravo, zdravý chrbát sa tomu hovorí, aby som mohol fungovať, aby som mohol točiť, aby som hral divadlo, aby som vôbec mohol existovať,” prezradil herec v rozhovore pre Top Star. Ani to mu však nestačí a rozhodol sa, že medzi svoje pohybové aktivity zaradí ešte niečo navyše. K spevneniu mu veľmi pomáha aj plávanie. Viac sa ale dozviete v rozhovore, vo videu HORE!

Už začiatkom októbra sa môžete v seriáli Nemocnica tešiť na herca Braňa Deáka, ktorý si zahrá novú postavu, zdravotného brata Nora. Do deja tak vstúpi ako vskutku šarmantný zdravotník, ktorý všade bol, všetko videl, všetko vie a je zásadne vždy tým, kým potrebuješ, aby bol. Teraz sa po 10 rokoch úspešnej zdravotníckej kariéry v Anglicku vracia na Slovensko a snaží sa zaplatiť nevyrovnané účty. Bude to práve jedna z našich postáv Nemocnici, s ktorou má tých nevyrovnaných účtov najviac. Všetko sa však dozvieme postupne.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!