Nedokončený dom skrýva oveľa viac tajomstiev: Doktor Zima odhalí ďalšiu svoju bolesť!

Doktor Zima patrí rozhodne medzi najtajomnejšie postavy v Nemocnici. S každou epizódou sa o ňom dozvedáme niečo viac a teraz prichádza ďalšia, zásadná informácia. Pozrite, čo ešte skrýva!

Po príchode doktora Zimu do Nemocnice sme zistili, že pôsobí chladne a nikoho si nepustí k telu. Dobre vie, prečo to robí. Zrejme sa mu v minulosti stalo niečo, cez čo sa nedokáže preniesť. Nahliadli sme do doktorovho domu a pohľad, ktorý sa nám naskytol bol veľmi smutný. Jakub nielen, že nemá žiadne väzby v práci, ale zrejme ani v súkromí. Jeho rozostavaný dom pripomína skôr stavenisko a súkromný život asi nestojí za veľa. Nezaplatené účty sa kopia a on zrejme nevie, ako z tohto začarovaného kruhu von.

Najnovšie však ukáže, čo je zrejme jeho ďalšou bolesťou. Otvorí knihu, v ktorej bude dojemný odkaz od jeho mamy. Odkazovať bude na Zimovho brata, s ktorým zrejme nebude mať dobrý vzťah. No a jeho bratom je práve nová postava v Nemocnici, Noro, ktorého stvárňuje Braňo Deák. Nuž, bude to naozaj zaujímavé. Sledujte už dnes večer! 

Nemocnica - Robo Jakab a Braňo Deák Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!