Nová posila Nemocnice v súkromí? Vlastina Svátková je stelesnením elegancie a prirodzenosti!

Len nedávno prišla do seriálu Nemocnica Helga, ktorú stvárňuje skvelá slovenská herečka, Vlastina Svátková. Tá je v súkromí hotovým stelesnením prirodzenosti a elegancie! Veď, uznajte sami.

Tajomná Helga Révayová je šľachtičnou a manželkou doktora Juraja Révaya, ktorého hrá v Nemocnici Juraj Loj. Už po prvom zhliadnutí sme pochopili, o aký ženský charakter ide. Elegantná, vznešená, no nalinajkovaná. Pracuje ako šéfredaktorka Literárnej Revue. S touto novou postavou do seriálu vstúpili aj hlboko ukryté Révayovej tajomstvá, ktoré postupne vychádzajú na povrch. Zdá sa tak, že dlho spomínaná manželka otvorila doktorovu tajomnú komnatu. Vlastinu Svátkovú si ale môžete pamätať aj z iných projektov televízie JOJ, napríklad aj zo seriálov Jenny či Hotel.

Nemocnica - Vlastina Svátková Zdroj: TV JOJ

Aká je ale herečka v súkromí, ktoré si tak dobre stráži? Ani na svojom Instagrame toho zo súkromia neukazuje veľa. Jedno je však isté. Už podľa záberov je vidieť, že je Vlastina Svátková hotovým stelesnením elegancie a prirodzenosti. Navyše, svojim fanúšikom či sledovateľom nemá problém ukázať sa aj bez make-upu. Keď už ale je nahodená do glamu, stojí to rozhodne za to. Na mnohých fotkách vyzerá perfektne a určite môže byť pre mnohé ženy inšpiráciou, veď, uznajte sami!