V Nemocnici sa už neobjavuje Dávid Uzsák: Poznáme dôvod a aj to, či sa seriálový Braňo vráti!

Mnohí pozorní diváci si všimli, že sa v seriáli Nemocnica už dlhšie neobjavuje obľúbený doktor Braňo Srnčík. Nuž, nie je to žiadna náhoda. Jeho odchod má naozaj pádny dôvod!

Ako sme vám už v jednom z článkov prezradili, aktuálne pracujeme na novom projekte, rodinnej ságe s názvom Ranč. No a táto horúca seriálová novinka je dôvodom, prečo už dlhšie nevidíte v seriáli Nemocnica Dávida Uzsáka, ktorý stvárňuje obľúbeného doktora Braňa Srnčíka. Dávid si totiž zahrá v tomto pripravovanom seriáli Ranč a tak podobne, ako jeho kolegyňa Nela Pocisková, z Nemocnice odišli kvôli nakrúcaniu novinky. Najnovšie to potvrdil aj samotný herec na svojom Instagrame. „Viacerí ste si asi všimli, že sa v seriáli Nemocnica už neobjavujem. Nie, nehodili ma do výťahovej šachty. Už niekoľko mesiacov robím na novom projekte JOJky s názvom Ranč. Mám veľkú radosť, pretože je to pre mňa obrovská výzva a postava, ktorú hrám, je veľmi iná, ako Braňo,” vysvetlil všetkým Dávid Uzsák. Čoskoro ho tak uvidíte v úplne inej úlohe.

Ranč Zdroj: TV JOJ

Ako to ale bude s jeho osudom v Nemocnici? Odišiel nastálo alebo sa ešte vráti? Aj to všetkým herec objasnil. „Existuje možnosť, že sa do Nemocnice ešte vrátim, ale v dohľadnej dobe to asi nebude. Nemocnica bude navždy patriť k najkrajším obdobiam mojej kariéry. Nikto z nás nečakal, že Nemocnica pobeží takto dlho a že si ju obľúbi toľko divákov. Neskutočne som si obľúbil Braňa, a všetkých ľudí, s ktorými som mal tú česť byť súčasťou stáleho castu. Ďakujem producentke Danici Hričovej a TV JOJ,” dodal herec na svojom Instagrame. Seriálového Braňa tak najbližšiu dobu neuvidíme, no v novom seriáli Ranč iste zahviezdi. O novej rodinnej ságe vám prinesieme ďalšie informácie už čoskoro.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dávid Uzsák (@david.uzsak)

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!