Juraj Hrčka o komédii Villa Lucia: Pre svoju rolu musel na sebe zmeniť zásadnú vec!

Slovenská filmová novinka, Villa Lucia, bola len nedávno v kinách a vy si ju môžete konečne pozrieť aj na obrazovkách JOJky. Jednu z hlavných úloh si zahral herec Juraj Hrčka, ktorého dobre poznáte zo seriálu Nemocnica. Čo musel na sebe obetovať práve kvôli úlohe vo filme?

Komédia Villa Lucia je príbehom troch kamarátov, ktorých spája spomienka na spolužiačku zo strednej školy. Jednu z hlavných postáv v tomto filme si zahral práve Juraj Hrčka. Ten musel svojej úlohe prispôsobiť aj svoj vzhľad. „Musel som trošku pribrať, lebo som tam aj taký do pol pása nahý, tak aby som nebol príliš vypracovaný. Na tom som musel pracovať,” prezradil Hrčka pre Top Star.

Keďže je Villa Lucia aj o starej láske, prirodzene nás zaujímalo, či bol herec niekedy v živote naozaj veľmi zaľúbený. Pamätá si ešte svoju prvú lásku? „Áno pamätám a do 15 rokov to bola taká tá vážnejšia, samozrejme,” vysvetlil herec v rozhovore. Dokonca otvorene povedal, že majú stále pekný priateľský vzťah. „Je z Bratislavy, tak sa aj občas stretneme. Takže pozdravujem ju,” dodal s úsmevom na záver.

Villa Lucia Zdroj: TV JOJ

Villa Lucia je originálnou kombináciou dvoch azda divácky najpopulárnejších žánrov: romantického filmu a komediálnej kriminálky. Tá sľubuje divákom naozaj veľa. Vtipné dialógy, charizmatické herecké obsadenie, prepracované kaskadérske scény či najmodernejšie digitálne technológie, aké v slovenskej kinematografii nemajú obdobu. Film režíroval Michal Kollár, pod ktorého taktovkou vznikol napríklad aj úspešný seriál Ultimátum.

Villa Lucia, Juraj Hrčka, Michal Kubovčík Villa Lucia, Juraj Hrčka, Michal Kubovčík Zdroj: Bontonfilm

Vo filme uvidíte herecké hviezdy, ako Hana Vagnerová, Michal Kubovčík, Juraj Hrčka, Zdeněk Godla, Vlado Černý, Tomáš Mischura či Marta Maťová a mnohých ďalších skvelých hercov. Ako avizovali tvorcovia, táto komédia odhalí, čo všetko sú dvaja muži schopní spraviť pre jednu ženu. Nuž, je sa skutočne na čo tešiť.

Villa Lucia Villa Lucia Zdroj: Maroš Ďatko

Hlavná dejová zápletka je založená na svojsky poňatom milostnom trojuholníku. Trojicu kamarátov, tridsiatnikov, spája spomienka na jednu osudovú ženu, bývalú spolužiačku Luciu Renerovú. Jeden z nich ju mal ako prvý, druhý ju má teraz a ten tretí nechce, aby sa kvôli nej stará partia rozpadla. Ľúbostný konflikt však zďaleka nie je to jediné, s čím sa starí kamaráti vo filme Villa Lucia budú musieť vysporiadať. Možno dokonca pôjde aj o život.

Villa Lucia - Michal Kubovčík a Hana Vagnerová Zdroj: TV JOJ

Pozrite si trailer k filmu Villa Lucia:

Nenechajte si ujsť komédiu Villa Lucia, už dnes o 20:40 na JOJke!