Doktorka Gréta sa čoskoro vráti do Nemocnice: Čo priniesla táto rola samotnej Diane Klamovej?

Už čoskoro sa do Nemocnice vráti obľúbená doktorka Gréta Blanárová. Niečo viac o tom, čo ju v seriáli čaká, nám prezradila herečka a modelka, Diana Klamová, ktorá ju v seriáli stvárňuje a aktuálne nakrúca v plnom prúde. Vďaka seriálu naučila jednu zásadnú vec. Akú?

Múdru, krásnu, občas chladnú doktorku Grétu, si obľúbil hádam každý. Kedysi tvorila pár so seriálovým Braňom Srnčíkom, no nevyšlo im to. Čo ich čaká v nových častiach, keď sa Gréta vráti na obrazovky? To nám síce Diana neprezradila, no namiesto naznačila, akým smerom by sa to mohlo uberať. „Som veľmi zvedavá čo vymyslia, pretože už dlho sa tam neriešil Grétin osobný život a myslím si, že už by sa to mohlo niekam posunúť, takže uvidíme,“ prezradila nám v rozhovore Diana.

Herečka sa netají tým, že je pre ňu samotný seriál jedna veľká herecká, ale aj životná škola. Už niekoľkokrát sme vám ukázali, že na pľaci Nemocnice sú si všetci ako rodina. To zahŕňa aj to, že ak niekto potrebuje s niečím pomôcť, nikto s tým nemá problém. Diana tak otvorene priznáva, v čom jej pomohli hereckí kolegovia a kolegyne. „Pre mňa to bolo obrovská škola v prvom rade. Som tam niečo vyše roka naučila som sa veľmi veľa a veľa ľudí mi aj pomohlo. Aj čo sa týka herectva, aj čo sa týka rozprávania, pretože ja som hovorila veľmi rýchlo, takže aj to som sa naučila,“ dodala Diana v rozhovore. Tešíte sa na jej návrat do seriálu?