Sviatočná nálada s Nemocnicou: Pozrite si opäť vianočný klip, ktorý nahrali vaši obľúbení herci!

Aké by to boli Vianoce bez vianočnej pesničky a veselého videoklipu s tvárami zo seriálu Nemocnica? Vaši obľúbení herci - lekári a sestričky, pre vás ešte minulé Vianoce naspievali pieseň, ktorú nepustíte z hlavy. Pripomeňte si ju spolu s nami aj tento rok!

Vaši obľúbení herci a herečky sa minulý rok stretli na nakrúcaní špeciálneho vianočného videoklipu seriálu Nemocnica. Bol to už druhý klip a mal naozaj veľký úspech. Aj preto vám ho tento rok opäť pripomíname. Nálada bola perfektná, atmosféra dokonalo vianočná a nechýbali ani vianočné rekvizity. Všetko bolo skrátka pripravené tak, aby sme k vám domov preniesli len tú najlepšiu náladu.

V klipe môžete vidieť všetky vaše obľúbené postavy a dokonca aj tie, ktoré boli súčasťou seriálu kedysi. Nechýba doktorka Zuzana, Filip, Adam, Rebeka, Roman, všetky sestričky a mnoho ďalších. Celodenné nakrúcanie si naši herci užili naplno a bolo vidieť, že sa perfektne naladili na samotné Vianoce. Pozrite si náš vianočný klip seriálu Nemocnica a vypočujte si skladbu, ktorá aj vás perfektne naladí na Vianoce.

Seriál Nemocnica sa vráti na obrazovky JOJky aj v roku 2024!