Alexander Bárta si vie sviatky užiť naplno: Pozrite, bez čoho si ich nevie rozhodne predstaviť!

Sviatky vášho obľúbeného seriálového doktora Baloga z Nemocnice? Alexander Bárta prezradil, bez čoho si ich rozhodne nevie predstaviť!

Rodina, pohyb, dobré jedlo a pokoj. Aj toto sú veci, ktoré sú počas nie len štedrého dňa, ale aj počas celých sviatkov pre herca veľmi dôležité. „No ja si ich neviem predstaviť bez toho, žeby boli okolo mňa moji blízki, moja rodina. To je na prvom mieste a potom asi nejaký ten pokoj a spomalený čas a k tomu patrí aj pohyb. Či už lyžovanie alebo prechádzka, tak to a myslím, že aj stretnutie s priateľmi,“ prezradil nám Bárta v rozhovore.

​Zaujímalo nás, ako to má herec s jedlom. Čo nesmie chýbať na ich štedrovečernom stole a ktoré jedlo robí ich sviatky tými pravými? „Moja žena fantasticky varí, takže ja mám rád všetko, čo robí. Musím povedať, že mám strašne rád jej kapustnicu, jej vianočnú štólu, ktorú robí a robí ešte, a to nie len pre našu rodinu, ale aj pre našich známych a kamarátov, domáci vianočný koňak,“ dodal Alexander Bárta v rozhovore. Čo sa týka darčekov, preferuje skôr zážitky. Raz dostal dokonca ako dar lístky na zápas Ligy majstrov. Čo nám ešte o sviatkoch prezradil? Dozviete sa rozhovore, vo videu HORE!

Nemocnica - Alexander Bárta Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť Nemocnicu opäť v roku 2024 na JOJke!