Braňo Deák prekvapil fotkou z nemocnice: Herec skončil na nemocničnom lôžku: Čo sa stalo?

Kým Braňo Deák aktuálne hviezdi v seriáli Nemocnica ako zdravotný brat Noro, v reálnom živote sa sám ocitol v opatere zdravotníkov. Čo ho pripútalo k nemocničnému lôžku?

Obľúbený herec Braňo Deák šokoval svojich fanúšikov fotkou z Nemocnice, no tej reálnej, nie seriálovej. S obviazanou rukou a v posteli všetkých pozdravil a pozval k sledovaniu seriálu. „Odkiaľ budeš sledovať dnešnú časť seriálu Nemocnica? Ja priamo z nemocnice,“ prihovoril sa všetkým priamo z nemocničnej postele. V komentároch sa automaticky spustila lavína prianí k skorému uzdraveniu. Čo sa ale hercovi stalo? Braňo Deák prezradil Novému Času, že podstúpil plánovaný zákrok. Bol totiž na operácii s platničkou.

Herec tak musí na nejakú dobu vypnúť a dať sa dokopy. Zdravotné problémy pociťoval už dlhšie a keďže si s tým už nevedel dať sám rady, musel vyhľadať lekársku pomoc. Stopnúť musel aj svoje pracovné povinnosti. „Mám teraz pauzu. Všetku prácu som posunul až na ďalší mesiac. Potrebujem nejaký čas na odpočinok, aby som sa potom vedel vrátiť a v zdraví nastúpiť späť do zabehnutého kolobehu,“ dodal v rozhovore obľúbený herec.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brano Deak (@brano.deak)


Braňovi Deákovi želáme skoré uzdravenie a veľa síl!