Kristína Turjanová robí jednu vec v Nemocnici inak, ako jej kolegyne: Všimli ste si ten rozdiel?

Na obraze vyzerá výborne a jej seriálovú postavu si diváci mimoriadne obľúbili. Kristína Turjanová, ktorá stvárňuje v Nemocnici Adrianu Rakovskú, robí jednu vec inak, ako jej kolegyne. Všimli ste si nejaký rozdiel?

Vždy krásna a upravená. Aj takáto je seriálová Adriana, ktorú stvárňuje herečka Kristína Turjanová. Túto postavu si v Nemocnici obľúbilo veľké množstvo divákov, ktorým je sympatická. Čo sa týka jej vzhľadu, predstavte si, že si herečka nepotrpí na profesionálnu starostlivosť. Na obraz sa totiž líči sama a nikto by si to ani nevšimol. Zdá sa tak, že sa vie herečka o svoju vizáž perfektne postarať. „Prečo? Neviem, je to tak rýchlejšie a je mi to pohodlnejšie. Máme to rýchlejšie. Zatiaľ mi dievčatá robia vlasy, prípadne, keď ich treba vyžehliť, pretože ja ich mám pôvodne kučeravé, takže mi treba trošku občas pomôcť,” prezradila herečka v rozhovore pre Top Star.

Ako sama povedala, na špeciálnej pozornosti či starostlivosti si nepotrpí a ku všetkým, vrátane štábu, sa správa slušne. Čo si myslí o hereckých manieroch? Aj to sa dozviete v rozhovore, vo videu HORE!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!