Do Nemocnice prichádza dobre známa herečka: Pozrite, tá rozhodne pomotá všetkým hlavy!

Toto sme tu už dlho nemali. Do seriálu prichádza nová postava. Tentokrát pôjde o herečku, ktorá vám je určite dobre známa! Čo myslíte, komu každému pomotá v nemocnici hlavu?

Nová časť obľúbeného seriálu začne veľkou novinkou. Do seriálu totiž prichádza známa herečka, Dominika Richterová. To, v akej úlohe prichádza, sa dozviete už dnes večer. Hneď v prvej scéne ju však uvidíme s doktorom Zimom. Spoločne totiž prežijú vášnivú noc. Ako obaja naznačia, pôjde o jednorazovú záležitosť. Život si to však vie zariadiť aj inak. Postava, ktorú Dominika stvárni, rozhodne vie, ako si získať ľudí na svoju stranu. Navyše, svojou krásou očarí nielen doktora Zimu.

Aká je, prečo prichádza a komu zmení a obráti život naruby? To zistíte v najnovších epizódach seriálu. Pripomeňme si ale, že sa doktor Zima doteraz nedokázal na inú ženu ani len pozrieť. Po tom, čo zistil, že miluje Adrianu, no ona sa bude vydávať, sa mu život opäť rozpadol na kúsky. Dal sa však dokopy a zistil, že jedna lastovička rozhodne leto nerobí. No a nová postava v seriáli je toho jasným dôkazom.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!