Ako vnímajú diváci Juraja Hrčku v negatívnejších seriálových rolách? Ich reakcie vás prekvapia!

Juraj Hrčka má počas svojej hereckej kariéry za sebou množstvo úloh či už negatívnych, alebo tých sympatických. Diváci ho ale občas zaskočia tým, že ho vnímajú práve cez jeho seriálovú či filmovú postavu. Ako si s tým herec v súkromnom živote vždy poradí?

Juraj Hrčka nám v rozhovore prezradil, že či už hrá pozitívnu alebo negatívnejšiu postavu, často sa stretáva aj s takými divákmi, ktorí si nevedia alebo nechcú oddeliť realitu od seriálovej či filmovej fikcie. „Niekedy to ľudia nevedia oddeliť a je to úplne prirodzené. Nevedia oddeliť to, že to je herec a to je tá postava alebo to, že ty si moderátorka ale si aj normálne dievča. Automaticky to spájajú a často nás oslovujú menom na konkrétne postavy, niekedy že vy ste tam taký, s prepáčením blbý alebo nepríjemný, takže sa často od toho nevedia odosobniť,” vysvetlil nám herec v rozhovore.

Údajne sa s tým stretávajú aj jeho hereckí kolegovia. Či už herci hrajú hasiča alebo doktora, občas sa nájde niekto, kto sa od toho neodosobní. „Často mi povedia, vy ste taký smiešny alebo divný, alebo mimo ale nevnímam to vôbec negatívne,” pokračoval herec v rozhovore. Dodal, že tým, že tomu ľudia takto silno veria, až si herca spájajú s jeho úlohou, len potvrdzujú, že sa im daný seriál naozaj páči. Herci či herečky si ale často zažijú s divákmi rôzne príhody. Juraj Hrčka nám dokonca prezradil, že jednej jeho hereckej kolegyni sa stala naozaj nevšedná vec. Kvôli hereckej postave jej vraj raz pani predavačka odmietla nablokovať nákup. Hrala totiž negatívnejšiu postavu, s ktorou diváci veľmi nesympatizovali. Pozrite si viac v rozhovore vo videu.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!