Veľká vlna nových tvárí v Nemocnici: Do seriálu mieri až 5 nových hercov a herečiek!

V seriáli Nemocnica na vás už čoskoro čaká veľké prekvapenie. Do deja totiž vstúpi hneď niekoľko nových postáv. Budú to herci a herečky, ktorí sú vám iste dobre známi. Ako zamiešajú v deji kartami? Aj to uvidíte už čoskoro. Pozrite, na koho sa už onedlho môžete v seriáli Nemocnica tešiť!

Sú to nové postavy, ktoré vždy zaručene osviežia dej. Niekedy zapadnú ako skladačka, inokedy všetko zmenia, no vždy sú zárukou poriadnej dávky napätia.

Kto príde do Nemocnice v najbližšej dobe?

Dávid Hartl – lekár Dávid Slamka

Milý, láskavý, spravodlivý, rozumný, ochotný, ústretový. To všetko je chirurg Dávid Slamka.  Dobrý kamarát, ochotný kolega, spoľahlivý partner. Dávid má všetky superlatívy a je to presne ten muž, ktorého si každá. matka želá pre svoju dcéru.  Jediné, čo Dávidovi chýba, je vášeň. Ako s ním a s jeho charakterom zamáva stretnutie so ženou, na ktorú by najradšej zabudol? A ako to slušný Dávid ustojí?

Nemocnica - Dávid Hartl Zdroj: TV JOJ

Mimi Schumerová - lekárka Mirka Rybárová

Dávidova priateľka  Mirka je rovnako skvelá a spoľahlivá baba do voza i do koča. Dávida pozná od detstva, vie, že sa na neho môže vo všetkom spoľahnúť a predstavuje si, aký pokojný a rozumný život bude vedľa neho mať. No aj jej chýba dobrodružstvo, ktoré si musí vyskúšať. Pod idylickým vzťahom Dávida a Mirky sa doslova zatrasie zem a my budeme s napätím sledovať, či to ustoja. 

Nemocnica - Mária Schumerová Zdroj: TV JOJ

Nové postavy, ktoré už sú súčasťou deja, no ešte sa až tak neprejavili

Katarína Šafaříková – sestrička Lea Vychodilová 

Nežná, láskavá a ústretová Lea je všetkým od začiatku podozrivá. Prečo? Zdá sa, že je priateľka Rity Bílej, ktorá si mu aj vzala pod ochranné krídla. Lei tak kolegovia automaticky pripisujú Ritine vlastnosti a striehnu, kedy koho podrazí. Lea má pred sebou dlhú cestu, ako nie len lekárom a sestrám, no predovšetkým sama sebe dokázať, kým v skutočnosti je. 

Nemocnica - Katarína Šafaříková Zdroj: TV JOJ

​Juraj Ďuriš   -  lekár Alexander Vlk

Doktor Vlk je lovec a predátor. Miluje nebezpečné strategické hry, v ktorých uštve svoje obete. Jeho prvou výzvou sa stáva Denisa, Vlk však netuší, že má pred sebou veľmi zdatnú protivníčku, ktorá sa ho nezľakne. Napriek jeho neskrotnej povahe všetkých prekvapí, že pokiaľ ide o pacientov, Vlk je vždy profesionálom na 100 percent a nečakaným parťákom na sále. 

Nemocnica - Juraj Ďuriš Zdroj: TV JOJ

​Janka Balková –  sestrička Johana Hrnčiarová

 Kde sa vzala, tu sa vzala divoká a neskrotná rebelka - sestrička Johana. Vpadne do nemocnice skutočne ako s čistého neba. No my poznáme jej zázemie aj dôvod. Vychoval ju chlap, ktorý sedí v base kvôli nekalým podnikateľským praktikám a chorá matka. Práve tá jej prezradí tajomstvo z minulosti, po ktorom Johana pátra. Matka má však psychické problémy a výpadky  pamäte. Čo z toho, po čom Johana pátra, je pravda a čo len matkin výmysel?

Nemocnica-Jana Balková Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica, už čoskoro aj s novými postavami, každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!