Trapas krásnej Marianny Ďurianovej: Čím ju dostal do úzkych jej vlastný syn?

Ách, tá detská úprimnosť...

A opäť je tu ten deň! Aj dnes sa budete v relácii Nikto nie je dokonalý baviť a smiať. Humorom budú ako vždy sršať moderátori Milan "Junior" Zimnýkoval a Marcel Forgáč. Zaostávať s vtipnými príhodami ale nebudú ani hviezdni hostia. O svoje faux pas sa podelí nielen krásna Marianna Ďurianová, ale aj moderátor Novín Ján Mečiar. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Marcel a Junior to roztočia analýzou smiechu a tým, ako sa niektorí dokážu smiať. Neopomenú ani situácie, kedy je smiech viac na škodu ako na úžitok.

​Aby sme vás nabudili, prezradíme vám pikošku, o ktorú sa v dnešnej epizóde podelí Marianna Ďurianová. Nebude sa týkať nikoho iného ako pre ňu najdôležitejšieho muža jej života - syna Romana. Kráska prizná, že ju nie raz dostal do prekérnych situácii. "Nedávno sme boli v Tatrách na rodinnom výlete. Prišli sme do hotela, kde bol riaditeľ veľmi ústretový, veľmi milý chlapík, ale bol taký divný zjav. Bol menší, plešatý, plešinku zakrýval prehadzovačkou, mal veľké uši, úplne biele obočie, vyzeral proste divne," spomína. "S malým sa veľmi snažil skamarátiť, stále mu hovoril ´a ty už si taký veľký chlap, ako si narástol´, no malý naňho pozeral pohľadom, že sa mu príliš nepáči. On sa mu zas prihovoril, že ´budeme kamaráti´ a malý, že ´nie, nebudeme´," dodáva. Keď sa riaditeľ odbiť nedal, zaklincoval to Romanko svojou úprimnosťou. Čo povedal? To sa dozviete vo videu.

Reláciu Nikto nie je dokonalý si môžete pozrieť už dnes o 20:35 hod. na JOJke!

Nevideli ste niektorú z predošlých epizód? Pozrite si ju v našom bezplatnom archíve.