Judit si v Maniačkach vyleje srdce! Otvorená spoveď o rakovine: Dávali mi 10 dní života!

Aktuálny týždeň sa v Nákupných maniačkach nesie v téme Obleč sa ako Popoluška. Ako posledná sa na nákupy vyberie hrdinka Judit, ktorá si okamžite získala nielen svoje súperky, ale aj televíznych divákov. Štyridsiatnička totiž s rakovinou bojuje ako levica.

Súťažiaca Judit sa od pondelka netajila tým, že jej život rozhodne nie je ľahký. Bojuje s onkologickým ochorením a často trpí veľkými bolesťami. Napriek tomu sa rozhodla prísť do Nákupných maniačok a o svojom osude hovorí so vztýčenou hlavou. "Moja diagnóza je štvrté štádium rakoviny prsníka, metastázy po celom skelete. Keď som sa dozvedela, že som chorá, týždeň pred tým som mala 45 rokov. Bolo to hrozné. Keďže moja mama zomrela ako 49- ročná, ja som nechcela...aj preto bojujem. Kvôli synovi," povie v dnešnej časti.

NM 2023 - Judit Zdroj: TV JOJ

Keď sa Judit dozvedela svoju diagnózu, lekárske prognózy boli veľmi zlé. Nejeden človek by sa pri takých slovách doslova zrútil. Ona však ostala silná. Kvôli milovanému synovi. "Lekári mi dávali najprv maximálne 10 dní. Potom, keď už prešlo tých desať dní, tak hovorili, že možno pár mesiacov. Ale, keď budem žiť, budem ležiaci pacient, budem plienkovaná, budú mi musieť dávať jesť, nebudem samostatná. Ja som im dokázala, že nemajú pravdu," prizná s úsmevom.

NM 2023 - Judit Ako bude vyzerať Popoluška v prevedení Judit? Nenechajte si to ujsť! Zdroj: TV JOJ

Viac než vlastné zdravie ju trápilo, že jej syn má o ňu strach. Rozhodla sa, že zabojuje a ostane tu pre neho. "Môj syn mal vtedy deväť rokov a vôbec nevedel, čo sa deje. Zrazu mamina nie je. Mamina je v nemocnici. Nechápal. Ale ja som mu vždy hovorila: Neboj sa, maminka tu bude. On sa ma reálne spýtal: Mami, že nezomrieš? Ja som mu povedala nie," doplní Judit. Ako sa jej bude dariť s témou Obleč sa ako Popoluška? Napovieme, že jej premena bude dychberúca!


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!