Zabudnite na farebné tapety: Maľovanie valčekmi sa opäť vracia do módy!

Bytový dizajnér Michal opäť dostal zaujímavé zadanie a zo starej obývačky vytvorí úplne nový priestor. Nebudú chýbať zaujímavé rady od odborníkov a ukážeme vám, čím nahradiť tapety na stenách.

V relácii Nové bývanie Dizajn budeme prerabáť obývačku, ktorá má byť obrovským prekvapením pre mamu od jej syna. Michal dostal ťažké zadanie, ale popasuje sa s ním výborne. Do miestnosti pribudne nový žltý gauč, nábytok na mieru a rôzne zaujímavé dizajnérske kúsky.

​Majiteľka bytu nemá rada tapety a preto Michal využil staršiu metódu, ktorou je maľovanie prostredníctvom valčekov s potlačou. Kedysi mali takto vymaľované naši starí rodičia, ale podľa slov dizajnéra sa valčeky opäť vracajú do módy. ,,Väčšina ľudí si drží odstup od valčekov, ktoré si pamätajú od starých rodičov, ale my tvoríme nový priestor a bude to dobré do nášho konceptu," ozrejmil. A tak na sivé steny pribudol biely vzor a do miestnosti vniesol vintage štýl. Ako sa podarilo dizajnérovi prerobiť obývačku a aká bude reakcia majiteľky, sa dozviete už dnes podvečer v relácii Nové bývanie Dizajn.

Sledujte reláciu Nové bývanie Dizajn dnes o 17:50 hod. na JOJke!