Do módy sa vracajú štýlové tapety: Inšpirujte sa zaujímavým komiksom na stene!

Šikovné ruky nášho dizajnéra Michala sa opäť pustili do práce, aby pomohli zariadiť detskú izbu pre typovo odlišné dievčatá. V relácii sa môžete tešiť na zaujímavý nábytok so štýlovými prvkami a špeciálnu tapetu.

Moderátor Vlado Voštinár s bytových architektom Michalom budú mať opäť plné ruky práce. Ich úlohou je štýlovo zariadiť detskú izbu pre dievčatá, ktoré sú typovo úplne rozdielne. Ema má jedenásť rokov, jej obľúbená farba je žltá a medzi jej koníčky patrí čítanie komiksov. Monika je od sestry o tri roky mladšia, preferuje ružovú farbu a miluje mopslíky.

​Michal rozdelí izbu na polovicu pomocou poschodovej postele a každé dievčatko bude mať svoj priestor na hobby, ale aj na učenie. Stenu aj dvere zdobí zaujímavý komiks, ktorý digitálne vytvorila naša odborníčka a následneho ho špecializovaná firma vytlačila na tapety. Dievčatá sú zakomponované do komiksu ako superhrdinky, a tým je ich izba jedinečná. Mnoho zaujímavých tipov a trikov sa dozviete v relácii Nové bývanie Dizajn, preto si to určite nenechajte ujsť

Sledujte reláciu Nové bývanie Dizajn dnes o 17:50 hod. na JOJke!