Dokonalé využitie priestoru: Zo zbytočne veľkej chodby sa stala druhá kúpeľňa!

Nové bývanie prináša ďalšie originálne nápady.

O nové bývanie sa tentoraz uchádzal sympatický pár, ktorý by sa rád usadil v bratislavskom Novom meste. MatúšDorotka snívajú o byte, v ktorom by mohli vychovávať svojho malého syna. Vlado Voštinár so svojím tímom im ponúkli hneď niekoľko možností, no najlukratívnejšia bola asi posledná ponuka na zozname, ku ktorej mala čo povedať aj architektka Lucia Ortutová. Tá pre mladý párik navrhla rekonštrukciu, vďaka ktorej sa veľký priestor využije na maximum.

Nepozdávalo sa jej hlavne, že do hosťovskej kúpeľne musia návštevníci prechádzať kuchyňu, navrhla preto optimálne riešenie: úplne izolovala nočnú časť bytu, zo spálne vytvorila prechod do samostatného šatníka a z neho sa partneri dostanú až do vlastnej kúpene, zatiaľ čo zbytočne veľkú chodbu premenila na samostatnú kúpeľňu pre hostí. Vďaka tomu uzavrela kuchyňu, ktorá ale zostáva naďalej otvorená a vzdušná – v prepojení s obývačkou.

Musíte uznať, Lucia svoju prácu naozaj robiť vie! Ďalšie skvelé nápady v oblasti bývania uvidíte už v nedeľu o 18:00 na JOJke!