Ako výrazne oddeliť pracovnú časť bytu od súkromnej? Architektka Silvia to rýchlo vyrieši

Pozrite si, akú vizualizáciu bytu Silvia navrhne!

V dnešnej epizóde budeme spájať podnikanie s novým bývaním. Jozef je podnikateľom telom aj dušou. Kvôli práci je ochotný sa aj presťahovať. Pracovať bude z domu a preto potrebuje reprezentatívny byt. Realitný maklér našiel Jozefovi byt ušitý takmer na mieru. Rezidenčný projekt Euro Home Star, ktorý pozostáva z dvoch osempodlažných budov a jedného 24 poschodového vežiaku.  Byt pôsobí lukratívne, je dostatočne veľký, nachádza sa tu fitnes centrum či relaxačné centrum. Byt má však predsa len jeden háčik: „Trošku by som sa musel zmieriť s tým, že potrebujem prejsť kompletne celým bytom do pracovne, že to je posledná miestnosť. Uvažujem, akým spôsobom to vyriešiť,“ hovorí Jozef.
Ako výrazne oddeliť pracovnú časť bytu od súkromnej? Nastal čas, aby dorazila architektka Silvia Brna a predviedla Jozefovi vizualizáciu bytu podľa jej predstáv: „Najprv vám to ukážem v pôdoryse: Prídem dovnútra. Tu máme samostatnú toaletu. Kuchyňu som vytvorila v tvare L: Je skôr taká reprezentatívna, keď si privediete klientov, aby mali pocit, že sa tu rokuje a nie býva. Dala som sem krásnu veľkoplošnú lesklú dlažbu v imitácii betónu a k tomu som kontrastne obložila steny drevenou dýhou. V rohu som vytvorila pracovný kút s knižnicou: Je to prepojené, aby človek videl, že tam je aj zasadačka,“ vysvetľuje Silvia.

Cena bytu  je 150 tisíc eur. Jozefa veľmi zaujala aj ponuka, ktorú mu maklér ponúkol: „Keď si zakúpite byt, nemusíte si kupovať garážové státie, môžete si ho prenajať v garáži, kde vás mesačne tento prenájom stojí 10 eur na mesiac,“ hovorí realitný maklér.

Pozrite si teraz zadarmo v archíve novú epizódu relácie Nové bývanie a sledujte, akú vizualizáciu navrhla architektka Silvia Brna pre mladého podnikateľa!