Tomuto sa už povie rekonštrukcia! Architektka zmenila starý byt na nepoznanie

Koľko eur by vás vyšla takáto rekonštrukcia?

V Novom bývaní sme hľadali bývanie pre sympatickú rozhlasovú moderátorku Mišku, ktorá si hľadá dvojizbový byt v Bratislave s dobrou dostupnosťou do mesta. Jej finančný strop je 110-tisíc eur.

Miška mala na výber z viacerých ponúk bývania v rámci Bratislavy. Jednou z nich bol aj byt na Vajnorskej ulici, odkiaľ je veľmi dobrá dostupnosť do centra. Byt je dvojizbový a má 59,7 metrov štvorcových. Mínusom bytu je jeho stav, ktorý je pôvodný a vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu.

Architektka Silvia Brna už má prichystanú vizualizáciu pre Mišku „Je veľkou cťou pre mňa, že tu môžem navrhovať nejaký interiér, pretože architekt, ktorý to postavil, je jeden z uznávaných architektov Slovenska. Samozrejme, žiada si to nejakú zmenu, pretože mám dnes požiadavky, že chceme prepojiť dajme tomu kuchyňu s obývacou časťou, dostať sem viac šatníkových skríň,“ opisuje Silvia. Silvia bude búrať a podľa jej pripravenej vizualizácie má v pláne byt zrekonštruovať na nepoznanie. Byt je starý a vyžaduje si veľa práce. Rekonštrukcia však presahuje rozpočet a samozrejme, bude trvať aj nejaký čas. Cena rekonštrukcie je 30-tisíc eur a cena bytu je 95 600 eur. Presvedči architektka so svojou vizualizáciou Mišku o kúpe práve tohto bytu?

Sledujte teraz zadarmo v archíve novú epizódu relácie Nové bývanie a pozrite si, akú vizualizáciu navrhla Silvia v byte, ktorý už má nejaké roky za sebou a nachádza sa v úplnom pôvodnom stave!