Toto máme na Slovensku? Luxusné bývanie za túto cenu si môžete dovoliť aj vy!

Ponuka, ktorá sa neodmieta!

Krásny, novo postavený dom, v uzavretom a stráženom areáli, neďaleko hlavného mesta s úžasným výhľadom na jazero, v ktorom si každé letné ráno môžete zaplávať. Terasa domu siaha priamo nad vodu, takže z obývačky sa dá skočiť rovno do čírej vody. Neuveriteľná predstava, ktorá spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov. 

„Celý areál je oplotený, príjazdová cesta, samostatná vodáreň, inžinierske siete. Celé je to súkromné, ľudia, ktorí sú majiteľmi tých chatiek si kupujú spoluvlastnícky podiel na celom pozemku, čo znamená, že sem nemajú prístup žiadne cudzie osoby,“ ozrejmuje realitný maklér.

Trojizbový domček priamo pri vode je využiteľný nielen ako chata na dovolenku, ale dá sa v ňom bývať aj celoročne. Takéto bývanie je presne podľa predstáv Edity, ktorá hľadala maximálne trojizbový, útulný a najmä romantický dom. „Aj v minulosti som dávala prednosť  estetike a romantike pred nejakou praktickosťou,“ vysvetľuje.

Naša nová záujemkyňa si stanovila rozpočet na úrovni 140-145 tisíc eur, čo nám trochu „rozviazalo ruky“ pri hľadaní tej správnej nehnuteľnosti. Splniť Editine náročné požiadavky sa nám podarilo práve týmto bývaním neďaleko Malaciek, kde je dokonca možnosť odkúpiť si holodom, čo môže byť pre potenciálnych záujemcov ešte atraktívnejšie. Cena tejto nehnuteľnosti bez zariadenia je 127 tisíc eur, čím sme sa zmestili aj do nášho rozpočtu!

Viac podobných ponúk a nové inšpirácie nájdete už v nedeľňajšej časti Nového bývania o 17:55 na JOJke.

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora