Maslák otcom Lukyho? Karol premýšľa nad testami DNA!

Karol spočiatku Daniciným konšpiráciám podľahne.

Pochybnosti o tom, či je Karol skutočne otcom malého Lukáška, naberú nečakanú intenzitu. Angie zaskočil Milanov telefonát, v ktorom jej Kordiak oznamuje, že je v ohrození každý, kto je blízky Maslákovi, teda aj ona. Angie sa preto bojí, či "tí" ľudia nebudú chcieť ublížiť aj jej synovi Lukášovi. Danicu táto obava naštartuje k nečakanej konšpirácii. Keď by chcel niekto ohroziť život malého Lukáša kvôli Maslákovi, je to vôbec Karolov syn? Svoje podozrenia prenáša aj na Karola, v ktorom dodnes vrie žiarlivosť a tak sa chce o otcovstve presvedčiť. Zmení niečo návšteva Angie?

Simona nasadila Eve chrobáka do hlavy. Po tom, čo Dušan požiadal biomatku jeho syna Gargamela o ruku, vŕta Eve v hlave, prečo to Dudko urobil. Je za tým skutočná láska alebo je Dušan tak sám, že urobí všetko preto, aby mal pri sebe opäť ženskú polovičku? Simona našla však ešte jeden dôvod, ktorý by mohol stáť za žiadosťou o ruku. Peniaze. Dušan sa netají tým, že má finančné problémy a na krku má dokonca exekútora. Eve to síce tají, no tá sa to od Simony dozvedela. Ako zareaguje Dušan, keď Eva pred ním odhalí jeho tajomstvo?

Vo vzťahoch má nejasno aj malá Miška Bajzová. Za Ivanou prichádza na terapiu, pretože netuší, ako sa má správať ku Edovi zo školy, ktorý za ňou pred všetkými dolieza a ona sa hanbí, že je doňho "buchnutá". Miška však na prekvapenie neporadí Ivana, ale Fábry. Betka Michalovi opisuje, ako ho vníma. Ich vzťah definuje ako "priatelia s benefitmi" a neoblomí ju ani Michalovo presvedčenie, že byť s ňou je preňho najlepšie riešenie. Po Angie príde Maslákov chlapec Luky, ktorý ju má odviezť do bezpečia...

Nenechajte si ujsť 1059. diel Paneláku "V ohrození" už v stredu o 20:20 na Jojke!