Hoffa krok od zistenia, kto ju vydieral: Záznam z kamery čosi odhalí!

Michal popri prezeraní záznamu zistí, že sa sústredili na nepodstatné veci.

HoffaMichal dnes nájdu, zdá sa, prvú dôležitú informáciu, ktorá by ich mohla priviesť k rozlúšteniu záhady, kto ju vydieral. Ingrid sa románik s doktorom Fábrym poriadne vypomstil, keď ich neznámy počas ich iskrivej výmeny služieb odfotil a začal Hoffu fotkami vydierať. Obálky s nebezpečným materiálom pri tom primárke prichádzali priamo do paneláku a do rúk sa dostali aj Jakubovi. Fábry však jedného dňa Hoffe oznámil, že s vydieraním nadobro skoncoval. Doktorke sa to však nepozdáva a chce zistiť, kto ju s Fábrym odfotil a kto stojí za nechutným vydieraním.

Ingrid preto požiadala o pomoc bývalého primára v M-Klinik, Michala Bajzu, aby prostredníctvom údržbára Cinegeho získal záznam z kamery a pokúsili sa tak odhaliť minimálne tvár neznámeho. Kým doteraz boli výsledky pátrania nulové, dnes Michal narazí na niečo nové. Hoffe oznámi, že sa celý čas sústredili na nepodstatné veci a kľúč od rozlúštenia záhady mohli mať priamo pod nosom. Čo objaví na zázname z kamery?

Aj Eve sa konečne podarí zistiť, prečo si ju Dušan chce v skutočnosti zobrať za ženu. Dudko je prekvapený, že eva vyťahuje tému exekútor, dôvod je úplne iný. Soňa Dušanovi oznámila, že bude bojovať o Gargamela, no ak by si Dudko zobral za manželku biologickú mamu jeho syna, mohlo by to na súde zavážiť. Eva sa však chce po druhý raz už vydať iba ak by to malo byť na celý život. Miška zastaví na chodbe Masláka, chce sa s ním porozprávať o jej novej láske zo školy. Cíti, že to tak bude fér. Emilko si myslí, že Danicin nápad odbiť si verejnoprospešné práce v domove dôchodcov tancom pri tyči je skvelý. Pani Janka je však zhrozená, veď to pánsku časť domova môže aj pochovať.

Nevynechajte ani 1060. diel Paneláku „Logo“ vo štvrtok o 20:20 na Jojke!