Odsťahuje sa Dušan z Paneláku? S Evou chce ísť bývať do Bojníc!

Eva nakoniec prizná, že sa do Dušana zamilovala viac, ako by chcela.

Napriek tomu, že si obaja vyznali lásku, sa situácia medzi Dudkom Evou čoraz viac zamotáva. Po žiadosti o ruku má Eva zmätok v hlave. Na jednej strane pred Simonou priznáva, že sa do náhradného otca jej syna zamilovala viac, ako by chcela, na strane druhej si chce po skrachovanom manželstve dobre premyslieť, za koho sa po druhýkrát vydá. Ďalší rozvod už neprichádza do úvahy a so svojím vyvolených chce prežiť zvyšok jej života.

Dušan sa však obáva, že po rozvode so Soňou o Gargiho príde a tak svadbu čoraz viac súri. Eva sa ale nechce ponáhľať. Najprv treba vyriešiť rozvody, exekúciu a potom sa baviť o svadbe. Keď príde Romana k Jančovcom so správou, že od rodičov dostala veľký dvojgeneračný dom s 20-árovou záhradou v Bojniciach, príde Dudko s nápadom. Čo keby sa s Evou a Gargamelom presťahovali do Bojníc a mladým ostane byt v paneláku?

Eva tak má nad čím premýšľať a potrápiť svoju hlavu bude musieť aj Hoffa. Na zázname z kamery z kliniky Ingrid spozná ženu, no nevie si spomenúť, kto to je. Je však presvedčená, že ona je za vydieraním. Nataly odchádza z Prahy a vracia sa do Bratislavy. Už je zúfalá z toho, ako Marcel nechodí a tak sa zbalila a odišla. Marcel ju tento raz ani neprehováral, iba jej vybavil ochranu. Vyzerá to, že Marcelova nehoda nebola iba náhoda...

Nenechajte si ani pred víkendom ujsť Panelák! 1061. diel s názvom Nečakaný hosť na vás čaká v piatok o 20:20 na Jojke.