Maslákova havária nebola náhoda! Niekto ho mal vytlačiť z cesty!

Vilo má v tom jasno, Maslák určite nenabúral bez pomoci.

Masláka sa niekto pokúsil zabiť! S týmto definitívnym záverom prišiel priamo pred Nataly Vilo, ktorý Marcelovu manželku stráži uňho v byte. Vilo je presvedčený, že je Maslák natoľko dobrý šofér, že aj nečakané situácie vie zvládnuť s chladnou hlavou a jeho havária sa neudiala na tak ťažkom úseku, aby musela jeho cesta dopadnúť takmer tragicky.

Aj keď si to mnohí nepripúšťajú, táto havária nebola dielom náhody, ale ďalším plánom ako Marcela odstrániť z tohto sveta. Podľa Vila sa ho niekto pokúsil vytlačiť z cesty a dopomôcť k nehode. Nataly bola z počiatku pokojná, no po Vilových presvedčivých slovách začala mať strach. Pátranie po pravde začne u Angie v bare, no nakoniec o pomoc požiada svoju matku. Čo od nej potrebuje?

Nejasno v hlave bude mať aj Ivana. Odrazu jej pri dverách zazvoní Klárika, aby Ivane povedala aké veľké šťastie má, že si berie za muža Tibora Fábryho. Okrem iného omylom vyzeradí, čo chcel Fábry pred Ivanou utajiť. Imre Gejzovi sa predsa len podarí z Jakuba vytiahnuť peniaze za reklamu na „leštení“. Koľko dostanú? Hoffinému otcovi sa stane niečo vážne...

1062. diel Paneláku „Náhody neexistujú“ si nenechajte ujsť dnes o 20:20 na Jojke!