Zuzka Haasová sa do Paneláku vráti už dnes! V najmenej vhodnom čase

Soňa "vymákne" Dušana a Evu v absolútne nevhodnej chvíli.

Medzi DušanomEvou sa to dnes definitívne zlomí. Eva si konečne sama pred sebou prizná, že je do Dudka zamilovaná a je pripravená s ním začať vážny vzťah. Pre Dušana sa tak skončí neistota vo vzťahu k Eve, na strane druhej sa momentálne topí vo veľkých finančných problémoch. Posledné peniaze z jeho účtu odišli exekútorovi, nič mu neostalo ani z podielu za predaj vázy. Eva tak využije príležitosť a Dušanovi požičia peniaze.

Dudko sa jej chce revanšovať a pripraví pre ňu dokonalú romantickú večeru. Eva sa cíti šťastná, no romantický okamih preruší zvonček pri dverách. V nich sa zjaví Soňa a to, čo uvidí, ju na jednej strane nepoteší, no na druhej neprekvapí. Dušanovi v boji o Gargamela táto situácia určite nepomôže, ešte stále je Soniným manželom a už si do ich spoločného bytu nasťahoval novú ženu. Čo prišla Soňa Dušanovi oznámiť?

Napätie nebude cítiť iba u Jančovcov, ale aj medzi Ivanou Fábrym. Doktor jej klamal ohľadom Kláriky a Ivana mu prestáva veriť. Svadba sa však blíži a Tibor dokonca odmieta pomôcť s pozvánkami na svadbu. Inči je tehotná, no radostne sa veľmi netvári. Jogi je k tomu stále akosi pribrzdený a tvári sa, akoby sa ho to ani netýkalo. Angie zazvoní telefón, opäť volá Kordiak. Tento raz jej nechce oznámiť nič dôležité, no odrazu sa v telefóne ozve Maslák...

1064. diel Paneláku „Zamilovaná“ sledujte už dnes o 20:20 na Jojke!