Veľká hádka u Jančovcov: Soňa narobí poriadny vietor!

Soňa si prišla po svoje veci, Dudka pristihla pri romantickej chvíli s Evou.

Kým Dušan rozbieha plnohodnotný vzťah s Evou, jeho situácia so Soňou sa čoraz zhoršuje. Vypočul si od nej už niekoľko vyhrážok a ak chce na súde uspieť a získať Gargamela do svojej opatery, bude to mať po ostatnom dni oveľa ťažšie. Keď Soňa pristihla Dušana pri romantickej večeri s Evou, poriadne sa vytočila, ešte ani nie sú rozvedení a už si Dušan k sebe nasťahoval novú ženu.

Dušan situáciu obhajuje tým, že práve Soňa sa naňho vykašľala a momentálne sú v rozvodovom konaní. Ich vzťah je jednoducho minulosťou a tak má právo začať nový život s novou ženou. Soňa však novú etapu svojho života nezačala tak skoro, ako Dušan, prišla síce z Holandska po svoje veci, no určite nečakala, že ich bude mať už zbalené a že jej Dudko nedovolí ani prespať v byte. Ten je už totiž jeho, peniaze Soňa dostala, tak nech sa zariadi po svojom. Ako sa skončí ich veľká hádka?

Hluk od Jančovcov započuje až pani Janka. Tá samozrejme vyzvedá „pikušky“, no v prvom rade rieši, prečo nikto z obyvateľov paneláku nič netuší o reklamnom pútači na lešení. Jančo je jasný vinník, ako domový dôverník mal všetkých majiteľov bytov o tomto oboznámiť. Janka žiada podiel zo zisku! Nataly sa dozvedá, že Maslák je u Kordiaka na Kajmanoch. Vôbec ju to neprekvapuje, po matkinom príhovore je pripravená postaviť sa na vlastné nohy a nájsť si prácu. Čo ju však skutočne zaskočí je fakt, že o tom, kde je Marcel, vedeli Vilo aj Angie, no nikto jej nič nepovedal. Hoffa Ivana sa stretnú zoči-voči a hlavnou témou sa stane pozvanie na svadbu. Dočká sa Hoffa pozvania?

1065. časť Paneláku „Zbalené kufre“ si nenechajte ujsť už dnes o 20:20 na Jojke.