Dudko čaká na Evinu odpoveď, Baška sa prizná, či je zamilovaná do Bajzu!

Koniec týždňa prinesie v Paneláku niekoľko odhalení.

Pred záverom tohto týždňa sa v Paneláku udialo niekoľko zásadných momentov a dnes nastane ich rozuzlenie. Dušan po Soninej návšteve má vo všetkom jasno, chce byť s Evou a život so Soňou označiť veľkým nápisom „minulosť“. Eve už vyznal lásku, úprimne jej povedal, že ju miluje a nakoniec ju po niekoľkýkrát požiada o ruku. Tento raz to však chce spraviť poriadne, tak ako sa patrí, s plnou vážnosťou a veľkými očakávaniami. Eva ostane v šoku a myslí si, že je to jeden z ďalších Dudkových žartov. Prikývne tento raz na ponuku?

Jasno vo vzťahoch si chce spraviť aj Baška, ktorá rieši svoje city ku staršiemu mužovi. Po radu si prišla už aj za Bajzom, ktorý si myslí, že je zamilovaná do neho. So svojou láskou sa už prizná aj vrchnej, svojej matke a tá má taktiež jasno v tom, kto by mal byť ten starší muž. Prizná Baška, že ide o Bajzu, alebo je zamilovaná do niekoho úplne iného?

Svadba Ivany Fábryho sa blíži a Ivana tlačí na Tibora, aby on pozval na svadbu Hoffu. Chce ju tam mať ako svoju nadriadenú, tak nech to zariadi, Ivana chce, aby všetko prebehlo oficiálne a aby jej Hoffa nemohla vyčítať, že ju nepozvala na svadbu. Ingrid má však iné problémy ako Tiborova svadba. Jakub sa na klinike o Hoffe dopočul veci, aké by nečakal. Ingrid je presvedčená, že už Jakub vie o jej nevere s Fábrym...

Nenechajte si ujsť 1066. diel Paneláku „Rozhodnutie“ dnes o 20:20 na Jojke!