Fábry vs. Bajza: Ktorý z nich je väčšia špina?

Michal má Tibora pre jeho neveru za hajzla, ten si myslí, že sú obaja rovnakí.

Fábrymu sa nepodarilo zachrániť vzťah s Ivanou. Po tom, čo sa jeho nevera s Hoffou prevalila, sa s ním Ivana odmieta baviť a definitívne pred ním zatvorila dvere. Príčinu za stroskotaným vzťahom však doktor nevidí jeho milenecký vzťah s Hoffou, ale to, že Michal o všetkom povedal Ivane. Fábry je na dne a k Michalovi prichádza  naplniť vlastné vyhrážky. Svojho bývalého kamaráta totiž jasne informoval, že ak o nevere čo i len cekne, zabije ho!

Tibor si však na silácke vyriešenie situácie nevybral vhodný čas. Michala zastihol počas večere s malou Miškou a opatrovateľkou Baškou, pred ktorými sa zdržal a Bajzu nechal na pokoji. Doktori si nakoniec sadnú za spoločný stôl a už bez násilia sa budú navzájom obviňovať, kto z nich je väčší hajzel. Michal je presvedčený, že je to Tibor, pretože aj keď on svojim bývalým partnerkám neraz zahol, nikdy to však neurobil z vypočítavosti. Fábry však Bajzu viní z podrazu, veď obaja majú spoločné tajomstvá, o ktorých vedia iba oni. Obaja sú však rovnakí záletníci. Majú si tak čo vyčítať?

Nevera bude hlavnou témou aj u Blichárovcov. Pani Janka našla v gauči zapadnutú ženskú šatku a je presvedčená, že patrí žene, s ktorou si Emilko užíval, pokým sa ona vytratila z bytu. Emila vyhostí zo spálne a ten bude mať čo vysvetľovať. Veď táto šatka mala byť darčekom od Gejzovej manželky. Egon vymákne Ivanu, ako vychádza z Jakubovej kúpeľne. Je presvedčený, že sa tí dvaja prežili vzrušujúci večer. Aby už k takýmto situáciám nedochádzalo, Ivana oznamuje Kubovi, že uňho ďalej prespávať nebude. Keď sa pred jej odchodom s Kubom objímu, do bytu príde Hoffa...

Sledujte 1077. diel Paneláku "Rozprávkové ráno" už o 20:20 na Jojke!